Grupo para la investigación y la acción en la escuela

Innovar i repensar l’ensenyament de les Ciències Socials

7a sessió del VII Seminari Teoria i Praxi

 | Ací teniu les dades de la segona sessió d'abril del nostre VII seminari, que de nou comptarà amb una ponent de luxe.

El proper dimecres 17 ens centrarem en la didàctica de les Ciències Socials amb la nostra companya Sara Fita Esteve, membre també d'un grup de referència com és Gea-Clío, a més d'estar vinculada a molts altres projectes i xarxes.

Sara és llicenciada en Història, Màster Universitari en Professorat d’Educació Secundària i Màster d’Investigació en Didàctiques Específiques per la Universitat de València. Les seues publicacions estan relacionades amb diferents aspectes de la didàctica de les ciències socials: formació del professorat, els records i la memòria escolar, el paper de les xarxes socials amb el treball del Geoforo iberoamericano de Educación, del qual és Webmaster, així com del treball de la ciutadania dintre i fora de l’àmbit escolar a partir de les seues pràctiques i experiències a l’aula.

Actualment és professora de Secundària a l'IES José María Parra d’Alzira. A més, forma part del grup d’Innovació i Investigació Educativa Gea-Clío, des de l'any 2011, i del nostre grup Teoria i Praxi des del 2021.

Com assenyala en un article recent, Sara entén l'èxit educatiu des d'una visió segons la qual «l'educació atén i integra a una diversitat creixent que presenta dificultats, que convida al desenvolupament d'un model multinivell, que permet el desenvolupament de les altes capacitats i fomenta un aprenentatge sobre qüestions vives i reptes compartits integrant els diferents sabers de les disciplines». Sense dubte, aquesta sessió serà una invitació convincent a fer nostre aquest punt de vista, des de una professionalitat crítica basada en la formació, la reflexió i el treball col·lectiu.

Si no t'has inscrit al seminari o en la nostra llista de contactes i no et vols perdre alguna de les sessions, ens pots escriure i t'enviarem l'enllaç a la reunió virtual i un recull bibliogràfic sobre el tema de la sessió.

Vos esperem!


 

Comparte en X Comparte en Google Plus

About TEORÍA Y PRAXIS

Somos docentes dialéctico-críticos, disconformes con nuestra realidad profesional, que pretendemos someter a una revisión permanente nuestra propia práctica.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarios :

Publicar un comentario