Grupo para la investigación y la acción en la escuela

Café-tertúlia amb José María Rozada: última sessió


El proper 4 de maig continuarem el nostre col·loqui amb José María Rozada amb tots els amics i amigues que vulgueu acompanyar-nos i participar en la tertúlia.
Com en la sessió anterior, José María presentarà el cinqué i últim capítol d'Enseñar, y pensar la profesión amb una introducció a les qüestions tractades en ell, des de la perspectiva del model de formació docent que ha vingut desenvolupant al llarg de la seua vida professional. La temàtica d'aquestes pàgines se centra en els seus darrers anys com a mestre i professor universitari, amb aspectes tan interessants com la cristalització de la seua pequeña pedagogía i l'experiència de Fedicaria, entre d'altres.

Molts ja ho sabeu, però als que no poguéreu comprovar-ho en la primera sessió, us garantim que gaudireu d'una estimulant vesprada de reflexions i aprenentatges.

Així doncs, si no ho vau fer en el seu moment, podeu apuntar-vos en el formulari que teniu més avall per a rebre l'enllaç a la reunió al vostre correu. I, en qualsevol cas, esperem poder veure-vos el dijous 4, encara que siga telemàticament.

Celebrarem la tertúlia virtual a través de Teams, així que potser preferiu descarregar l'aplicació, encara que també hi podreu accedir amb el navegador. Heu de registrar-vos per a rebre l'enllaç a la reunió.

Accés al formulari d'inscripció

Comparte en X Comparte en Google Plus

About TEORÍA Y PRAXIS

Somos docentes dialéctico-críticos, disconformes con nuestra realidad profesional, que pretendemos someter a una revisión permanente nuestra propia práctica.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarios :

Publicar un comentario